GEOPEND VAN 2015
1april t/m 06 november


Thuiskamtoor openen: april-mei (8/12h-14/20h, juni september (8/12h-14/21h), juli-augustus (8/22h).

         
 


Tarieven here

___________________________________________________________________________________________________
Een kwaliteitscamping voor een nachtje of een hele vakantie.
    Aan de rand van Issoire biedt gemeentecamping le Mas een tussenstop voor toeristen die op doorreis zijn naar andere streken en even willen uistrusten. Maar u kunt hier ook een hele vakantie doorbrengen en een gebied ontdekken dat zoveel verscheidenheid biedt en zo authentiek is dat het blijft fascineren.
De gemeentecamping kent een ideale ligging, vlakbij de A75, de "auroroute van de vakantie" middenin het uitgestrekte sport-en recreatiegebied van Le Mas. Het meer van le Mas en de oevers van de Allier zijn vlak in de buurt en staan garant voor een rustgevend vakantieoord.

                                                                                                                                                 Burgemeester.
__________________________________________________________________________________________________Ontdek de idenstverlening van een driesterrencamping ***


Ruimte is de grootste troef van Camping le Mas:

133 staanplaatsen hebben wij te bieden, verspreid over een landelijk terrein van 5 hectare. Elke staanplaats beschikt over een rechtstreekse aansluiting op water en elektra.


Ter plaaste vindt u de volgende service

 • confortabele sanitaire voorzieningen.
 • Dagelijks vers brood en verse kruidenierswaren.
 • Schoonmaakservice, post, telefoon...
 • Winkelcentrum en winkerlpromenade in de buurt.
     Voor vertier voor u en uw kinderen vindt u hier speel- e onts panningsplaatsen, openluchtbowling, midgetgolf, kantine met leurentelevise,video, computerspelletjes, tafelvoetbal, tafeltennis enz ,           bowling ....De Camping beschikt over een gestandaardiseerde "POINT FLOTS BLEUX" speciaal voor campers
_________________________________________________________________________________________________

Issoire en omstreken heten u welkom
Ukunt van uw vakantie op Camping Le Mas profiteren om kennis te maken met de Auvergne, land van ruimte en vrijheid. Wij nodigen u uit voor een ontdekking in vier stappen.

1- Recreatiecomplex van le Mas
Net buiten de camping ligt het meer van le Mas, een stukje ongeschonden natuur, speciaal ingericht voor toeristen. Maar ook zijn er allerlei sport- en recreatiemogelijkheden in de natuur :
 • Kano Kajak
 • Mountainbikecentrum
 • Een groot aantal onoverdekte tennisbanen (cliquer ici)
 • Een landelijk weggetje. "La Couze" dat le Mas  verbindt met het stadscentrum  (cliquer ici)
 • Visgelegenheid
 • Buiten-en binnenzwembad in de buurt
 • Boogschieten   (cliquer ici)
 • Vluch met zweefvliegtuig of motorvliegtuig (cliquer ici)
 • Bowling (cliquer ici)
2- Issoire, stad van winkels en feest


Het winkelcentrum van Issoire ligt op enkele minuten lopen. Kom lekker slenteren en winkels kijken in Issoire en bezoek de markt op zaterdagmorgen. Beroemd om zijn Tour de l'horloge (klokkentoren) ook uit voor een reis naar de Renaissance. Zomers laat een aaneenschakeling van festivals(muziek, folklore, Romaanse kunst...) de stad bruisen van het leven.(cliquer ici).3- De streek rond Issoire. Van het van Usson tot de Dauphiné d'Auvergne, van de Comté tot Lembronnais zult u versteld staan van de diversiteit van de landschappen en hun historie.(cliquer ici)


 4- De schoonheid van de Auvergne.
Issoire is een ideaal startpunt om op ontdekking uit te gaan naar de twee grote regionale natuurreser-vaten: het parc du Livradois Forez  (cliquer ici) en het parc de Vulkanen van de Auvergne. alsmede Vulcania (cliquer ici)


Tél : 04 73 89 03 59 - Tél portable: 06 09 80 52 63 - E-mail: [email protected] - Fax 04 73 89 41 05